Bungalowpark Vredelust.

De Stern, Brem en Duinroos liggen op bungalowpark Vredelust. Dit bungalowpark ligt midden in een bosrijk natuurgebied. Het is een prima startpunt voor talloze fietstochten en wandelingen. Wandel- en fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Vredelust vormt een ideale basis voor zowel een kort als een lang verblijf. 
Het park grenst direct aan het natuurgebied Nationaal Park Duinen van Texel. Heide,duinen, strand en bos wisselen elkaar af. Het park bevindt zich op slechts 1,2 km van het prachtige zandstrand. 3 km van uw rustig gelegen bungalow ligt de bruisende badplaats De Koog met leuke winkeltjes en uitgaansgelegenheden en op minder dan 1 km van Ecomare, waar u de zeehondjes van heel dicht bij kunt zien. Bungalowpark Vredelust is ideaal voor natuurliefhebbers met veel rust en privacy. Vanuit het park kunt u eindeloze fietstochten maken, hardlopen en wandelen door de bossen en over het strand. Op het park is volop speelruimte en er zijn diverse speeltoestellen aanwezig. Een speelhuis met glijbaan, zandbakken , schommels , wip-wappen , veertoestellen en volleybalveld. Het park is daarnaast volledig autovrij, zodat u en uw kinderen in een rustige en veilige omgeving kunnen genieten.Zie ook Bungalowpark VredelustDe unieke combinatie van bos, heide, duinen, strand en zee maakt een vakantie op bungalowpark Vredelust tot een onvergetelijke ervaring.

 

Bungalowpark 't Hoogelandt.


Bungalowpark ‘t Hoogelandt ligt vlakbij bos, duin en strand (1200m). Op korte afstand van de Koog (3km) en Den Burg (5km). In de nabijheid zijn wandel- en fietspaden, Ecomare, en tal van bezienswaardigheden. De bungalows staan op een grondstuk van 450 - 600m², omgeven door bomen en struiken (een garantie voor uw privacy) en hebben een eigen parkeerplaats. 
Op het bungalowpark is een supermarkt (open van c.a. Pasen tot de herfstvakantie), speeltuin, wasserette, fietsen- en bolderwagenverhuur, Bungalowpark 't Hoogelandt is het ideale rustpunt voor de vakantieganger die op zoek is naar rust, ruimte en natuur.

 

Voor meer informatie over ons eiland, bezoek de site van de VVV-Texel of bezoek ons fotoalbum.

Op onderstaande foto ziet u de lokatie van de vijf bungalows.

Wij hopen dat we u binnenkort kunnen begroeten op ons mooie eiland !!!

Fam. Hoogenbosch